DEEP INJECTIONS®
Ojačavanje temeljnog tla pomoću ekspanzivne smole Geoplus®

FLOOR LIFT®
Floor Lift® je tehnologija koja rešava problem sleganja podova

WALLS RESTORING®
Injektiranje smole s tačno određenom silom ekspanzije u zidane                                               građevine

CAVITY FILLING®
Popunjavanje i stabilizacija podzemnih šupljina metodom Cavity                                      Filling®

Uretek prednosti

Kratak i jednostavan zahvat

Uretek tehnologija ne primenjuje se uz pomoć teških mašina, a organizacija kamiona je takva da omogućuje operativnost tima već nakon manje od sat vremena od dolaska na gradilište.

Brz rezultat

Ubrizgani materijal se izuzetno brzo stvrdnjava za razliku od cementnih mešavina. Smola vrlo brzo poprima svoja konačna mehanička svojstva, omogućujući tako upotrebljivost tretiranog područja već dan nakon izvođenja zahvata.

Isplativost

Manji troškovi pripreme gradilišta, te lokaliziranje zahvata na tačno određenu zapreminu tla u kojem su se desila sleganja omogućuju da se zahvat obavi po konkurentnijim cenama u odnosu na alternativne tehnologije. Brzina reakcije smole takođe onemogućuje da materijal oteče daleko od tačke ubrizgavanja, te se na taj način izbegava njegovo neželjeno rasipanje i troškovi koji time nastaju.

Uspešnost zahvata

Zahvaljujući preciznom praćenju zahvata od strane Uretekovih tehničara moguće je njegovu uspešnost videti već tokom samog izvođenja. Osim toga ishod zahvata moguće je  proveriti neposredno nakon izvođenja, pomoću komparativnih geomehaničkih ispitivanja na licu mesta kao što su npr. penetrometrijska i/ili  ispitivanja pritiska koja se izvode pre i nakon injektiranja.

Istraživanje i razvoj

Jedno od glavnih obeležja firme oduvek je bio intenzivan rad na istraživanju, koji je preko saradnje s važnim univerzitetskim institucijama, pre svega sa Univerzitetom u Padovi, omogućio konstantan razvoj tehnologije. U ovom trenutku koristimo mnogo vrsta smola za ubrizgavanje, zavisno o problematici koju je potrebno rešiti, te prilikom projektovanja zahvata upotrebljavamo poseban softver za proračunavanje.

Kontinuirana saradnja sa istraživačkom zajednicom

Intenzivan rad s ciljem boljeg razumevanja učinaka injektiranja smole u tlo i saradnja sa Univerzitetom, te uvaženim stručnim studijima urodili su, osim ostalog, i širokim spektrom naučnih radova, koji su objavljeni na raznim međunarodnim kongresima i mogu se dobiti na upit.

Međunarodna saradnja

Uretek je deo međunarodne grupe rasprostranjene u više od 30 zemalja. Grupa je sastavljena od nezavisnih društava koje ujedinjuje razmena znanja, opreme, iskustava, itd.

 

Rešite problem od temelja

Zmaj Jovina 5, međusprat, lokal br.8, Pančevo

+381 64 590 22 32

U JUNU 2020. GODINE USPEŠNO SMO IZVRŠILI SANACIJU TEMELJNOG TLA CRKVE U SLANKAMENU, PORODIČNE KUĆE U GLIBOVCU KOD SMEDEREVSKE PALANKE I VIKENDICE U SREMSKOJ KAMENICI.

info@uretek.rs

Prijavite se na naš Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter

Budite u toku sa svim novostima Uretek tvrtke!

Hvala Vam, zaprimili smo email.